Kategoria(t): Tapahtumat

9.5. HelaValkjat 2018

Tervetuloa perinteiseen Vaskion Perinnemäellä järjestettävään Helvalkjat -tapahtumaan klo 18 alkaen keskiviikkona 9.5.2018.

Ohjelmassa mm. itse HelaValkjat, mikäli sää sallii kokon sytyttämisen. Yhdessäolon lomassa voit syödä maistuvaa makkarapannua tai vaikkapa juoda kupposen kahvia vohveleiden kanssa maa- ja kotitalousnaisten pisteessä. Ja tietenkään lapsia ei ole unohdettu, heillekin omaa ohjelmaa tiedossa.

Puutaivaalla Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset avoimet harjoitukset sekä näytelmään liittyvä toiminta/kilpailu. Myyntipisteestä karamelliä, pillimehua, lämmintä mehua ja munkkia. Mahdollisuus liittyä jäseneksi / saada vuositarra korttiinsa.

Ampumajuoksusta kiinnostuneille mahdollisuus ampumaharjoituksiin Halikon Hakoniskojen toimesta.

Lämpimästi tervetuloa!

 

HelaValkjat18