Teatteri Puutaivas ry

puutaivasLogoTeatteriyhdistys Puutaivas ry on toiminut Vaskiolla harrastajien voimin vuodesta 1994 ja lastenteatteri Puutaivaan Tikut vuodesta 2003. Teatteriesitysten paikat ovat muuttuneet vuosien varrella sekä kesäteatterin että lastenteatterin osalta. Tänä päivänä katsomot sijaitsevat Perinnemäellä (n. 160 paikkaa, esitykset kesä-elokuussa) sekä Pikkuteatteri (n. 45 paikkaa, esitykset maalis-huhtikuussa) Salen viereisessä kiinteistössä. Tällä hetkellä aktiivisia jäseniä on yli 40. Toiminnassa on mukana erilaisia osaajia rakentamassa yhteistyöllä esityksiä katsojien iloksi ja mukaan mahtuu aina lisää tekijöitä!

Puutaivaan Tikkujen maksuttoman näytelmäkerhon yleisenä tavoitteena on tarjota vaskiolaisille lapsille mahdollisuus osallistua korkeatasoisen teatterin tekemiseen omalla kylällä. Salon kaupungin huono taloudellinen tilanne on vähentänyt jatkuvasti palveluita sivukyliltä. Tikkujen toiminnan pääajatus on tukea paikallista lasten harrastustoimintaa, johon osallistumisen kynnys halutaan pitää matalana. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset, jotka haluavat sitoutua pitkäjänteiseen toimintaan. Toimintatapa on lapsilähtöinen ja kaikilla näyttelijöillä on mahdollisuus olla mukana niin lavastuksessa, puvustuksessa kuin muussakin tarpeiston tekemisessä. Myös lapset, jotka eivät halua näyttelemään, ovat tervetulleita. Kierrätys on tärkeä elementti toiminnassa, eli lavastus ja puvustus ja tarpeisto syntyvät mahdollisuuksien mukaan jo kertaalleen käytetystä materiaalista. Samat arvot näkyvät myös kesäteatteritoiminnassa.

KIINNOSTAAKO TEATTERIHARRASTUS?

Teatterimme tarjoaa siihen erinomaiset puitteet. Jos siis näytteleminen, lavastaminen, puvustaminen, soittaminen, laulaminen, tanssiminen, ohjaaminen tai jokin muu teatterin tekemiseen liittyvä alue kiinnostaa, ota yhteyttä!

puutaivas(2)hotmail.fi tai 050 518 0058

www.puutaivas.net

Facebook