Kategoria(t): Tapahtumat

Halikon Kirppisralli 16.9.2017

Kirppisralli on kirpputoritapahtuma, jossa jokainen halikkolainen voi perustaa oman kirppismyyntipisteen oman talonsa pihaan. Ostajat voivat ajaa kirppispaikasta toiseen kartan avulla, ja tehdä mukavia ja edullisia löytöjä suoraan ihmisten pihoilta, aitoista tai muista kirppispisteistä.Kirppisralli_2017

Kirppisralli järjestetään lauantaina 16.9.2017
Klo 10.00 – 15.00.

Varaa paikkasi kartalle 10.9. mennessä!!

Kirppisralliin voivat osallistua kaikki yksityiset henkilöt omilla pihakirppiksillään Halikon alueella.

Kaikki kohteet merkitään karttaan, jonka vierailijat voivat tulostaa netistä tai noutaa myöhemmin ilmoitettavista noutopisteistä.

Tänä vuonna on mahdollista osallistua kirppisralliin myös yhteismyyntipisteessä ja sellaisena toimii tänäkin vuonna Vaskiolla Seuratalo Pukkila, Ruuhikoskentie 11, 25260 Vaskio, Seuratalo Pukkilassa on myös kahvio. Lisätietoja paikasta antavat Marjaana Mänkäri puh. 044 367 8906 tai Heidi Poutanen puh. 044 580 6359.

Ilmoittautuminen myyjäksi:

Ilmoittautuminen myyjäksi tapahtuu täyttämällä MML Halikon nettisivuilla oleva lomake, https://halikko.mll.fi/halikon-kirppisralli 10.9. mennessä sekä maksamalla kirppismaksu yhdistyksen tilille 11.9. mennessä.

Tienvarsikylttien jako järjestetään erikseen ilmoitettuna ajankohtana kirppisviikolla kartan valmistumisen jälkeen. Kylttejä ei voi jakaa etukäteen, koska kirppispaikat on tarkoitus numeroida järjestykseen, joka helpottaa kävijöiden suunnistusta paikasta toiseen.

Tervetuloa mukaan mukavaan kirppisrallipäivään!